Exclusief

Lokale en exclusieve producten

Exclusieve en lokale Supermarkt

Naast de dagelijkse benodigdheden kunt u bij de Winkel van Boskant terecht voor diverse exclusieve producten, die u niet zomaar overal kunt krijgen denk bijvoorbeeld aan gedroogd fruit en verse noten, of aan chiazaad en onze eigen, luxe koffiebonen. En probeer ook eens ons exclusieve lokaal gebrouwen bier knoest! Kortom: voor streekproducten ex exclusieve producten in boskant bent u bij de winkel aan het juiste adres.

LEKKERLOKAAL

De Winkel van Boskant is Boskants lokale supermarkt. U vindt bij ons al uw dagelijkse boodschappen, zoals ambachtelijk vlees en brood, verse groenten en fruit en reguliere kruidenierswaren. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment lokale en exclusieve producten. Zo verkopen wij onder ons eigen label koffiebonen, vriesdroog en filterkoffie. Ook vindt u een heuse notenmix van De Winkel van Boskant, samengesteld uit onder andere rijstcrackers en borrelnootjes. Of wat dacht u van tutti frutti, amandelen, walnoten, cashewnoten, suikerpinda’s, verse vijgen en gedroogde pruim, die u tevens van ons eigen label koopt. Lekker bij het ontbijt of avondeten, of als gezond tussendoortje.

Het brood en vlees dat u in onze supermarkt vindt, zijn echt lokale producten. Deze zijn afkomstig uit een bakkerij en slagerij uit Sint-Oedenrode en speciaal voor De Winkel van Boskant geselecteerd. Maar wat echt uniek is, is ons eigen blondbier Knoest. Dit is echt een lokaal bier, gebrouwen in de nabije omgeving, exclusief voor De Winkel. Vindt u ‘m net zo lekker als wij?

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen tussen onze exclusieve producten. De Winkel van Boskant is gevestigd aan de Meidoornstraat - 2 in – u raadt het al – Boskant. Bij vragen en/of opmerkingen kunt u bellen naar tel. 0413 – 470 271 of een bericht sturen via het contactformulier. Wij hopen van u te horen.