Keurslager

Geniet van ambachtelijke kwaliteit

Geniet van ambachtelijke Kwaliteit met keurslager G. Kluijtmans

Houdt u ook zo van verse kip, verse carpaccio en verse gehaktballen? Bij De Winkel van Boskant kunt u terecht voor heerlijke verse, ambachtelijke vleeswaren van Keurslager G. Kluijtmans. Met zorg bereid en direct ui de slagerij in Sint-oedenrode. Wij verkopen het vlees van deze keuslager in Boskant, zodat ook u ervan kunt genieten. De Winkel van Boskant: lekker in de buurt

NIET ZOMAAR EEN SLAGER

Wij van De Winkel van Boskant houden van lokaal. Daarom verkopen wij graag lokale lekkernijen. Keurslager G. Kluijtmans is al sinds 1947, dus ruim 70 jaar, een begrip in de regio en verkoopt zijn vleesproducten – naast in zijn eigen slagerij- bij de Winkel van Boskant. U vindt in ons assortiment een ruime selectie ambachtelijke vleeswaren van Kluijtmans. Van hamburger tot gehaktbal. Zo zit er vast en zeker een stuk vlees tussen waarvan het water u in de mond loopt.

Zoekt u iets speciaals en wilt u zeker weten dat het op voorraad is? Laat dit even weten, dan zorgen wij dat het spoedig voor u klaarligt. Omdat wij met veel lokale producenten werken, waaronder dus onze ambachtelijke slager, zijn de lijntjes kort en het transport minimaal. Zo ligt uw bestelling al binnen een dag of 2 in de winkel en hoeft u uw bestelling maar redelijk kort van tevoren door te geven. Wel zo gemakkelijk.