Kruidenier

De winkel van Boskant: uw kruidenier

Voor al uw dagelijkse benodigdheden

Voor al uw dagelijkse benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. In deze lokale supermarkt vindt u alle reguliere boodschappen en kruidenierswaren, maar u kunt er ook verse eieren en vers ijs kopen. Altijd ambachtelijk, vers en in veel gevallen lokaal geproduceerd. Wij zijn daarmee de kruidenier van Boskant. Misschien bent u op zoek naar een creatief cadeau? Ook voor leuk samengestelde cadeaus bent u op het juiste adres.

EEN BREED ASSORTIMENT

Bij kruidenier De Winkel van Boskant kunt u terecht voor al uw dagelijkse kruidenierswaren. Hieronder vallen houdbare voedingsmiddelen, maar ook dagelijkse benodigdheden zoals zeep en olijfolie. In feite dus alle producten die u niet op de versafdeling vindt. U kunt bij de kruidenierswinkel bijvoorbeeld bakproducten, rijst en pasta kopen (droge kruidenierswaren) maar u kunt ook:

  • Koekjes kopen
  • Snoep kopen
  • Kruiden kopen
  • Frisdrank kopen
  • Wasmiddel kopen
  • Bier kopen
  • Zuivel en ijs kopen

Daarnaast vindt u verse groenten en fruit en ambachtelijk vlees, brood en gebak uit de omgeving. Of wat dacht u van heerlijke wijnen van de slijterij? Zo hoeft u voor een lekkere borrel niet meer langs een slijterij of bierwinkel en hebt u in sommige gevallen zelfs een lekker biertje of wijntje uit de nabije omgeving. Extra leuk!

Van A naar B
In de meeste gevallen hebt u de keuze uit de beste A-merken en daarnaast twee B-merken. Zo vindt u bij De Winkel van Boskant in feite alles wat u ook in de reguliere supermarkt kunt vinden, voor dezelfde diverse prijzen. Onze eieren zijn zelfs voordeliger: deze komen namelijk direct van de lokale boer. Zo bent u verser, lekkerder, duurzamer en goedkoper uit! Zoals kruiden, wasmiddel, koekjes, ijs, of rijst kopen? Kom ons assortiment vooral eens bekijken. U vindt ons aan de Meidoornstraat 2 in Boskant. Met vragen kunt u terecht bij het contact formulier of bellen naar tel. 085-888 1250. Wij vertellen u graag meer.